Mød senior salgsingeniør Craig Goettig

den 29 april 2019 av Tilly Holland

I denne blog interviewer vi Craig Goettig, senior salgsingeniør hos Ontrack.

Hvor længe har du arbejdet hos Ontrack?

Jeg nærmer mig mit 1-års jubilæum ved udgangen af april.

Hvad adskiller Ontrack fra konkurrenterne?

Ontrack har været pioner indenfor datagendannelsesbranchen i 34 år. Vi bruger ikke standardprodukter til datagendannelse.
I stedet udvikler vi vores egne værktøjer, som sætter os i stand til at udføre meget komplekse gendannelser i nogle af de største og mest teknisk avancerede lagringssystemer til virksomheder.

Hvordan ser du fremtiden for datagendannelse?

Jeg tror, at den største ændring i datagendannelse i fremtiden vil være selve de medier, som vi skal behandle. Overgangen fra traditionelle harddiskdrev til solid state drev var enorm. Jeg forventer, at medierne fortsat vil undergå store forandringer til nyere arkitekturer såsom hukommelse i lagerklasse.

Hvad er din bedste Ontrack-historie?

Jeg har ikke en enkelt historie, der skiller sig ud men nærmere en tilbagevendende oplevelse, der gentager sig gang på gang, når jeg arbejder direkte hos kunder og partnere. Jeg får lov at høre nogle af de bedste succeshistorier fra hele kloden. I Barcelona løb jeg ind i en fyr, hvis stedbror brugte vores tjenester, hvilket havde reddet hans virksomhed efter en altødelæggende brand. En anden kunde fortalte om en situation, hvor hans kollega havde slettet en virtuel maskine, der var essentiel for virksomheden. Han havde været ligbleg, da han indså, hvad der var sket. Heldigvis havde Ontrack genoprettet det hele. Heldigvis kunne Ontrack redde dagen. Ontracks 50.000 datagendannelser om året giver nogle virkelig gode succeshistorier.

Hvad er det, der gør Ontrack til sådan et godt sted at arbejde?

Let spørgsmål, menneskene. Jeg elsker at lære noget nyt, og her har jeg mulighed for at lære avancerede teknikker til datagendannelse fra mine dygtige tekniske kolleger. Vi respekterer hinanden og har høje forventninger til holdet, og derfor udfordrer vi hinanden. Det gør vores team og de tjenester, vi tilbyder, endnu bedre, men det begynder bestemt med menneskene.

Hvad er din yndlingsfilm?

Det spørgsmål er meget sværere end det foregående. Jeg bliver nødt til at give en kort liste: Forest Gump, Saving private Ryan, En verden udenfor og Anchorman.

Hvad er din livret?

Medium-rare ribeye steak.

Hvad er dine hobbyer?

Hvad som helst udendørs: Jagt, fiskeri/isfiskeri, snowmobilkørsel, motorcykelkørsel.

img_600x600_shirtontrack

Ring för omedelbar hjälp!