Möt senior sales engineer Craig Goettig

den 29 april 2019 av Tilly Holland

I den här bloggen intervjuar vi Craig-Goettig, senior sales engineer på Ontrack.

Hur länge har du arbetat på Ontrack?

Min ettårsdag närmar sig, i slutet av april.

Vad skiljer Ontrack från konkurrenterna?

Ontrack har varit ledande inom dataåterställningsbranschen i 34 år. Vi använder inte färdiga produkter när vi återställer data. I stället bygger vi egna verktyg och kan dra nytta av dem när vi gör komplexa återställningar i några av de största och mest tekniskt avancerade systemen för företagslagring.

Hur ser du på framtiden för dataåterställning?

Jag tror att den största förändringen för dataåterställning kommer att bli hanteringen av själva lagringsmediet. Övergången från traditionella, roterande hårddiskar till solid-state-hårddiskar var en jättestor grej. Jag tror att medierna kommer fortsätta förändras till nya arkitekturer som Storage Class Memory.

Vilken är din bästa historia från Ontrack?

Jag har ingen enda historia som sticker ut, mer en återkommande sak som händer när jag åker ut till kunder och partner. Jag får höra några av de bästa framgångshistorierna från hela världen. Jag var i Barcelona och sprang på en kille vars styvbror hade använt våra tjänster och räddat sitt företag efter en förödande brand. En annan kund beskrev en situation när en kollega raderade en verksamhetskritisk virtuell dator och hur livet försvann ur hans ögon när han insåg vad som hade hänt. Som tur var kunde Ontrack rädda dem. Med 50 000 dataåterställningar om året på Ontrack får jag höra en del helt fantastiska historier.

Varför tycker du Ontrack är ett sådant bra ställe att jobba på?

Lätt fråga: Människorna Jag älskar att lära mig nya saker och har möjlighet att lära mig avancerade tekniker för dataåterställning av mina mycket tekniska kolleger. Vi respekterar varandra och har höga förväntningar på teamet, och som ett resultat av det utmanar vi varandra. Det gör teamet och de tjänster vi erbjuder ännu bättre – men allt handlar definitivt om människorna.

Vilken är din favoritfilm?

Den frågan var mycket svårare än den förra. Jag får svara med en lista: Forrest Gump, Saving Private Ryan, Shawshank Redemption och Anchorman.

Vilken är din favoritmat?

Entrecôte, medium-rare.

Vad har du för hobbyer?

Allt man kan göra utomhus: jakt, fiske/pimpling, scooteråkning, cruisa med motorcykeln.

img_600x600_shirtontrack

Ring för omedelbar hjälp!