Et interview med Peter Boehret, COO i Ontrack

tiistai 26. maaliskuuta 2019 - Tormod Nymoen

Hvor længe har du arbejdet hos Ontrack?

23 år!

Hvad gør Ontrack anderledes end konkurrenterne?

Vores medarbejdere er det, der gør os anderledes. De bekymrer sig om vores kunders data og behandler hvert tilfælde som om, det var deres første. Vi overrasker vores kunder hver dag og gør en ekstra indsats for at gøre det "umulige" muligt.

Hvor ser du datagendannelse i fremtiden?

Jeg tror, at der vil være et stigende behov for bekvemmelighed fra forbrugerne i fremtiden. Forbrugerne vil kræve selvbetjeningsmuligheder for datagendannelse, hvor det er lige så nemt som at købe tøj online. Der vil også være et løbende behov for førsteklasses datagendannelse for enkelte enheder i virksomheder samt større lagringssystemer. Jeg tror også, at vi vil se en konsolidering på DR-markedet – efterhånden som vi fortsætter med at vokse, vil mindre konkurrenter forlade markedet.

Hvad er din bedste Ontrack-historie?

En IT-chef i et mellemstort selskab kom til os med et dramatisk datatab på den primære virksomhedsserver. Han sagde til os, at hvis du kan gendanne disse data, vil jeg gøre 3 ting: Gå i kirke, holde en fest på firmaets kontor og give dig en kæmpe flaske champagne! 3 uger senere ankom han til vores kontor med den champagne, han havde lovet os!

Hvorfor tror du, at Ontrack er sådant et godt sted at arbejde?

Vi hjælper kunder hver dag, når de har et desperat behov. Det er grundlaget for et godt teamarbejde og en god kultur, hvilket gør en stor forskel.

Hvad er din yndlingsfilm?

Gandhi

Hvad er din yndlingsret?

Langtidsstegt vildt serveret med Bohemian dumplings, rødkål, pærer og røde bær. Serveret med et glas Montepulciano di Abruzzo.

Hvad er dine hobbyer?

Vandreture, skiløb, rejser, og jeg er et aktivt medlem i vores sognkirke.

img_600x600_shirtontrack

Soita ja pyydä apua heti!