Operation dagsværk, sikker datasletning, Ibas og Elgiganten!

9. november 2015 af Henrik Andersen

Du undrer dig sikkert over titlen på denne blog – for hvad har operation dagsværk, sikker datasletning, Ibas og Elgiganten tilfælles?

Kort fortalt="" så er formålet med operation dagsværk, at gøre en forskel – danske elever stiller et dagsværk til rådighed og danske arbejdsgivere betaler eleverne for det frivillige arbejde. Aflønningen går til operation dagsværk.

Sikker datasletning – det bruges blandt andet, når personlige data, såsom billeder, beskeder og dokumenter skal fjernes fra en PC, en tablet eller en Smartphone, der fremover skal bruges af en anden person.

Ibas har leveret en sletteløsning til Elgiganten, så kundernes data kan blive slettet sikkert – enten på returvarer eller som en del af en service til kunderne.

I forbindelse med udrulningen af løsningen til Elgiganten stillede Nicolaj Lilja fra Espergærde Gymnasium sit dagsværk til rådighed for Ibas. Nicolaj var med til at installere og teste opsætningen sammen med Bo Christensen hos Elgiganten i Næsted. Testen blev godkendt - dermed kan Elgiganten tilbyde sikker datasletning til deres kunder.

Med sletteløsningen fra Ibas kan Elgiganten gøre en forskel for deres kunder.

Tak til Nicolaj for indsatsen

Billede: Bo Christensen fra Elgiganten og Nicolaj Lilja fra Espergærde Gymnasium tester sikker datasletning fra Smartphones.